Підписано угоди про співпрацю

Хортицькою національною академією в березні 2024 року укладено угоди про співпрацю з Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля, Приватним закладом вищої освіти «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика» та Академією праці, соціальних відносин і туризму.

Ініційована міжвузівська співпраця відкриває низку переваг і можливостей як для науково-педагогічних працівників, так і для здобувачів вищої освіти. По-перше, регулярний обмін досвідом між науково-педагогічними колективами закладів сприятиме впровадженню інноваційних методик викладання та наукової роботи. По-друге, спільні конференції, симпозіуми, проєкти стануть майданчиком для презентації результатів досліджень і налагодження контактів між вченими. По-третє, реалізація програм академічної мобільності посилить практичну складову фахової підготовки студентів.

Нові угоди стануть потужним фактором для інтеграції та взаємозбагачення української системи вищої освіти. Партнерське об’єднання зусиль створює сприятливе середовище для підвищення якості підготовки конкурентоспроможних фахівців.

Прокрутити вгору