Соборна і незалежна

У День Соборності України зібралася вся Хортицька родина для того, аби привітати українців зі святом!

💙 В днях історії, що сягають глибоких коренів, ми знаходимо силу та спільний дух, що об’єднав нас як націю з власною культурою, автентичними традиціями, спільною та єдиною українською землею.

💛 Спогади про тих, хто відстоював незалежність кожного клаптика нашої священної землі, сповнюють нас невичерпним натхненням. 

💙 Борці за нашу Батьківщину, від прародини до сучасності, крізь тяжкі випробування, виткали кожну ниточку нашої національної свідомості. Вони переплелися між собою і зрослися в синьо-жовтий стяг.

💛 Слова ж нашого гімну «Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, в ріднім краї панувати не дамо нікому!» відгукуються в серці кожного українця.

💙 Нехай цей день буде вшановуванням тих, хто завжди віддавав честь словам “Слава Україні!” та завжди готовий відстояти наше спільне доленосне “Героям слава!”.

💛 Тільки у розумінні українських цінностей та в єднанні навколо них ми будемо непереможні! А найвища подяка тим, хто колись виборов і тим, хто сьогодні продовжує боротися за соборність всіх українських земель – це продовження шляху нації до світлого майбутнього.

Соборна Україна – це і є наша сила!
Бережімо її!

Прокрутити вгору