Всеукраїнська науково-практична конференція «Модель ООН 2016»

«Модель ООН 2016»

9-10 квітня студенти педагогічного відділення Діана Герасько, Вікторія Калашник та Ольга Ротко взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Модель ООН 2016», що проходила в Київському національному економічному університеті ім.В.Гетьмана за підтримки Міністерства освіти і науки України та Представництва ООН в Україні.

Метою конференції було сприяння зацікавленості студентів у діяльності ООН та інших міжнародних організацій, підвищення їх обізнаності з міжнародних проблем та формування у делегатів лідерських, політичних,комунікативних та соціальних компетентностей.

Під час конференції імітувалось засідання різних органів систем ООН. Учасники виступали у ролі делегатів країн, які було визначено шляхом жеребкування. Наші студенти стали представниками Республіки Чилі та брали участь у роботі комітетів з економічних та фінансових питань, з правових питань та ЮНЕСКО, обговорюючи питання загальносвітового масштабу. Результатом роботи комітетів було написання резолюцій, які було прийнято на засіданні Генеральної Асамблеї ООН шляхом голосування делегатів всіх країн.

По закінченню конференції студентам було вручено сертифікати учасників Моделі ООН 2016.

Дякуємо організаторам за надану можливість бути причетними до цього заходу! Сподіваємося, здобутий досвід стане в нагоді в майбутній професійній діяльності!

Студентський уряд Академії

Прокрутити вгору