«Відкриті уроки футболу»

З 5 по 10 жовтня 2015 року на спортивній базі Класичного приватного університету  в межах програми міжнародного соціального проекту «OPEN FUN FOOTBALL SCHOOLS» проходив обласний фестиваль «Відкриті уроки футболу».

У фестивалі брали участь понад 150 дітей 7-13 років з  12 шкіл міста Запоріжжя. Головним завданням цього фестивалю є залучення дітей до здорового способу життя та до занять футболом зокрема. Фестиваль дає можливість  робити цей вид спорту відкритим для всіх, незважаючи на наявність футбольної обдарованості, незалежно від статі, соціального статусу та статків сім’ї.

Учні Хортицького центру  другий рік поспіль беруть активну участь у фестивалі. Під час цікавих, захоплюючих  занять юні футболісти оволоділи технікою, такти­кою гри, проявляли своє вміння у тренувальних іграх  на найвищому рівні. Підбір учителями цікавих футбольних вправ та естафет сприяв ефективному проведенню занять в кожному секторі та росту мотивації дітей до занять спортом. Головне, що всі завдання діти виконували з великим задоволенням. Вихованці отримали безліч позитивних емоцій, познайомилися з учнями інших шкіл міста. Один з днів фестивалю був присвячений виключно грі у футбол та називався «Солодкий кубок». Музикін Михайло, учень 5-го класу, лише 1 балом поступився  переможцю та посів 2-ге почесне місце. Вихованці нашого закладу Зайцев Данило, Шульга Іван, Афанасьєва Ганна зайняли 3 призове місце у обласному фестивалі  «Відкриті уроки футболу».

Вітаємо юних спортсменів та бажаємо всім міцного здоров’я.

Прокрутити вгору