Загальні збори трудового колективу з питань вибору ректора

Трудовий колектив висунув єдиного претендента на посаду ректора комунального вищого навчального закладу «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради від Хортицької національної академії, виконуючого обов’язки ректора Нечипоренко Валентину Василівну

25 квітня 2016 року в актовій залі Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії відбулися загальні збори трудового колективу. Порядок денний зборів включав три питання:

  1. Ознайомлення з процедурою висунення претендента на посаду ректора Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії.
  2. Визначення квот – кількості представників від педагогічних, непедагогічних працівників та студентів, які беруть участь у виборах.
  3. Висунення кандидатів на посаду ректора Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії від трудового колективу закладу.

Представники від усіх структурних підрозділів Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії, які виступили на загальних зборах колективу, запропонували висунути єдиного кандидата на посаду ректора Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії – виконуючого обов’язки ректора Нечипоренко В.В.

Після обговорення було проведено голосування, за результатами якого всі присутні (287 осіб) підтримали кандидатуру Нечипоренко В.В. на посаду ректора Хортицької академії від трудового колективу закладу.

Валентина Василівна подякувала колективу за довіру і запропонувала всім працівникам і студентам ознайомитися зі своєю передвиборчою програмою, в якій презентовано проект подальшого системного інноваційного розвитку закладу в новій функціональній якості – національної навчально-реабілітаційної академії і запропоновано стратегічні пріоритети за ключовими напрямками діяльності усіх структурних підрозділів академії.

 

Прокрутити вгору