Конференція «Актуальні проблеми інклюзивної освіти»

Вітаємо учасників конференції!

22 березня 2016 року в Університеті «Україна» відбулася підсумкова науково-практична конференція «Актуальні проблеми інклюзивної освіти» в рамках Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 н.р.

Для участі у ІІ турі Конкурсу галузева конкурсна комісія відібрала 25 кращих конкурсних робіт українських студентів з 17 провідних вищих навчальних закладів України, де досліджуються питання інклюзивної освіти та навчаються студенти з особливими потребами. До числа фіналістів увійшли й студенти педагогічного відділення Хортицької національної академії, які гідно представили наш заклад на конференції: Світлана Макаренко (1 курс, напрям підготовки «Соціальна педагогіка»), Карина Кравцова (3 курс, напрям підготовки «Корекційна освіта») та Вікторія Самойленко (4 курс, напрям підготовки «Корекційна освіта») під керівництвом наукових керівників О.А. Клопоти та Н.А. Лопатинської.

Окрім отримання сертифікатів учасника підсумкової конференції та книг з організації інклюзивного навчання, галузева конкурсна комісія відзначила дівчат заохочувальними дипломами.

Бажаємо успіхів у подальшій науковій діяльності студентам та їх науковим керівникам!

Адміністрація академії

Прокрутити вгору