Місячник боротьби з туберкульозом

У березні з метою активізації санітарно-освітньої роботи серед учнів Хортицької національної академії з питань профілактики, діагностики і лікування туберкульозу та на виконання невідкладних заходів подолання епідемії хвороби, напередодні Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом у нашому закладі проведений місячник боротьби з туберкульозом.
Учнями 5-11-х класів написані диктанти на медичну тему «Профілактика туберкульозу». Протягом місяця класними керівниками проведені цікаві виховні заходи. На шкільному радіо повідомлялась цікава та корисна інформація щодо профілактики туберкульозу. Також кожен клас створив свої власні стіннівки, які були розміщені на шкільному «Потязі до знань». Діти активно брали участь у різноманітних конкурсах та вікторинах.

Усі виховні заходи проводилися у формі інформативних виховних один, де учні отримали нову інформацію для себе про хворобу, яка стала проблемою всього людства. Такі знання допоможуть вихованцям Хортицької національної академії приймати відповідальні рішення щодо збереження свого здоров`я та своїх близьких, сприятимуть формуванню в учнів якостей сильної особистості та здатності протистояти даній хворобі, попередженню захворювання.

Прокрутити вгору