Наукова подорож до Чернігівської області

З приводу 160-річчя від дня народження видатного педагога-класика – Софії Федорівни Русової (Лінфорс) заступник ректора з наукової роботи нашого вишу Наталія Миколаївна Гордієнко разом зі студентами педагогічного відділення Яною Ящук та Діаною Герасько побували у м. Чернігові та різних населених пунктах Чернігівської області – на її Батьківщині.

Під час заходів відбулося урочисте відкриття пам’ятника Софії Русовій (с. Ріпки), а також були проведені Міжрегіональна науково-практична конференція «Смислотворчий потенціал концепції національного виховання Софії Русової» та Міжнародна науково-практична конференція «Педагогічні ідеї Софії Русової».

Поряд з науковими заходами, також проводились екскурсії містом та відбулася подорож до садиби Софії Русової (с. Олешня Чернігівського району), під час яких була можливість завітати до музею та каплички родини Лінфорсів.

Це була захоплююча подорож, яка подарувала студентам багато нових знань та ідей, які безперечно будуть втілюватися у їх майбутній педагогічній діяльності!

Студентський уряд академії

Прокрутити вгору