«Освітній Олімп-2015» вітає зірок життєтворчості

24 грудня в Хортицькій національній академії відбулася урочиста церемонія нагородження переможців учнівського проекту життєтворчості «Освітній Олімп-2015», на якій були присутні вчителі, учні, батьки, друзі-спонсори.У святковій залі , в казковій атмосфері присутні оплесками зустрічали дорогих гостей, які постійно підтримують ініціативи академії, спрямовані на розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління, – представників Укрсиббанку.

Нечипоренко Валентина Василівна – в.о. ректора Хортицької національної академії- відкрила щорічну урочисту церемонію нагородження переможців учнівського конкурсу життєтворчості «Освітній Олімп-2015», привітала присутніх і представила друзів- спонсорів. Валентина Василівна відмітила плідну працю вчителів, вихователів і високий рівень досягнень учнів протягом 1 семестру: – За цей час у закладі відбулося 25навчально- виховних заходів, наші учні взяли участь і здобули перемоги у 12-ти предметних олімпіадах, 14-ти фестивалях і конкурсах Міжнародного та Всеукраїнського рівня, досягли високих результатів і посіли призові місця у спортивних змаганнях.

Усі вихованці-переможці академії отримали нагороди у таких номінаціях:

«Національна гордість Освітнього Олімпу»

«Золоте зерно Освітнього Олімпу»

«Перші ластівки Освітнього Олімпу»

«Іскра життєтворчості»

«Ерудит Освітнього Олімпу»

«Лідер самоврядування»

«Творча перлина Освітнього Олімпу»

«Зірка життєтворчості»

У номінації «Національна гордість Освітнього Олімпу» були нагороджені першими:

* Вікторія Савцова, яка отримала 3 срібні медалі на Чемпіонаті світу з плавання, що пройшов у Великобританії у місті Глазго з 13 по 19 липня 2015 р.

* Таїсія Мамай – 3 золоті медалі на відкритому Всеукраїнському турнірі із плавання серед спортсменів-інвалідів у м. Полтава.

Серед розмаїття занять наших вихованців у навчальному закладі важливе місце посідає учнівське самоврядування, яке, забезпечуючи участь усіх школярів в управлінні справами колективу класу, групи та школи, стає моделлю елементів дорослого життя, формою усвідомлення подальшої активної життєвої позиції. Тому святкові подарунки отримали і лідери самоврядування.

Урочисту церемонію нагородження переможців учнівського конкурсу життєтворчості «Освітній Олімп 2015» за номінаціями продовжили – виконуюча обов’язки директора санаторної школи-інтернату Гуменна Оксана Володимирівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Тимофеєва Наталія Василівна.

Особливу увагу присутніх на святі привернув і розчулив процес нагородження учнів початкових класів у номінації « Перші ластівки Освітнього Олімпу», які знаходяться ще тільки на першій сходинці Країни знань, проте за свої перші досягнення вони з особливою гордістю і гідністю отримували свої казкові подарунки і смаколики під ялинкою.

Усі переможці були нагороджені дипломами, грамотами, призами і смачними пирогами від академії, а також солодкими подарунками від представників Укрсиббанку.

На сцену були запрошені учасники і керівники гуртків, творчих колективів, котрі також отримали дипломи, подяки і подарунки за свою сумлінну працю.

Не обминули увагою і батьків, котрі протягом багатьох років живуть активним життям Хортицької національної академії. За свою активну життєву позицію вони також були нагороджені грамотами і подяками. Від імені батьків виступив Кирбят`єв Олег Олександрович – голова піклувальної ради, який висловив щиру подяку адміністрації і педколективу за навчання й виховання підростаючого покоління і запевнив, що й надалі плануються добрі справи від батьків і учнів для Хортицької академії. Для учнів і вихованців були розіграні лотереї на призи під ялинкою, і всім дуже кортіло дізнатися, що саме криється за цим чарівним числом.Тому з особливим душевним трепетом вони діставали білі кульки з номерами зі скляної вази, щоб отримати такі омріяні подарунки. По закінченні свята всі присутні були запрошені на ярмарок, де можна було за хорти(валюта академії)придбати цікаві подарунки для рідних, близьких, друзів і для себе любимих. Велика подяка хореографічному ансамблю « Натхнення», вокальному ансамблю «Домісолька» та їхнім керівникам, які своїми виступами і чудовим виконаннями підтримували святковий настрій присутніх і створювали чарівну казку-феєрію для вихованців.

Прокрутити вгору