Перші кроки студентів у школі громадської активності

Студенти педагогічного відділення Хортицької національної академії Вікторія Калашник, Мирослава Манько та Діана Герасько вирішили взяти участь у молодіжному освітньому проекті – школі громадської активності «Перший крок», організованої для тих, хто хоче займатися громадською діяльністю. Школа допомагатиме активним містянам створювати та реалізовувати соціальні проекти, таким чином підвищуючи соціальну активність серед молоді.

Наші студенти обрали одну з найболючіших проблем сучасного українського суспільства – інвалідність. Тему проекту, спрямованого на адаптацію людей з обмеженими можливостями, студенти обрали відповідно до свого майбутнього фаху – соціального педагога.

Мета проекту під назвою «А в душі я танцюю» – інтеграція людей з особливими можливостями до нормального суспільного життя. Першим завданням для реалізації проекту є проведення мотивовано-орієнтованого тренінгу, який допоможе людині усвідомити свої можливості. Результатом такого тренінгу має стати привернення уваги суспільства до проблеми та сприяння появі на соціальній арені активістів з кола осіб з особливими потребами.

Бажаємо успіхів нашим студентам у подальшій реалізації такого важливого проекту!

Адміністрація Академії

 Фото з сайту http://v-news.zp.ua/news/203

 

Прокрутити вгору