Студенти Хортицької національної академії на засіданні Обласної студентської ради

16 лютого 2016 року студентка III курсу педагогічного відділення, член студентського уряду академії Мирослава Манько взяла участь у засіданні Запорізької обласної студентської ради, яке відбулося в Запорізькому інституті економіки та інформаційних технологій.

Засідання зібрало представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів Запорізької області. На засіданні обговорювалися специфіка роботи та плани на майбутнє Обласної студентської ради.

Зустріч відбулася в стилі дружніх зборів, у процесі яких студентський актив, представники Управління молоді, фізичної культури та спорту, координатори різноманітних молодіжних акцій та конкурсів обмінялися досвідом та інформацією. Усі учасники акцентували увагу на тому, що участь молоді в соціокультурному та духовному житті нашого міста і країни в цілому дуже важлива та необхідна. Треба бути небайдужим до подій, які відбуваються у житті нашого міста, всіляко підтримувати благодійні акції, проекти та співпрацювати зі студентським активом інших навчальних закладів.

Загалом захід надав можливість отримати багато нових знань, незабутніх емоцій і вражень!

Студентський уряд академії

Прокрутити вгору