Тренінг для активної молоді: студенти академії теж в дії!

18 лютого 2016 року в рамках проекту «Міжкультурний діалог молоді» за підтримки громадської організації «Прогресивні жінки» та Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації Запорізькою молодіжною громадською організацією «Небо без кордонів» було проведено тренінг «Молодь в дії». Цей захід мав на меті об’єднати та почути студентів Запоріжжя, стати платформою для напрацювання спільних ідей та проектів щодо можливих шляхів мирного співіснування різних поглядів, культур, етносів у рамках одного суспільства.

Тренінг, який проводився у Класичному приватному університеті, зібрав найактивнішу молодь Запоріжжя, Мелітополя, Луцька, Вінниці, Тернополя та Кременчука. У цьому заході взяли участь й представники студентського самоврядування Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії.

Учасники, поділившись на команди, створювали та презентували інноваційні проекти та обирали найкращу ідею для подальшої реалізації. Під час тренінгу молодь вчилася бути толерантною, знаходити спільну мову, домовлятися з іншими командами. Сподіваємося, розробка таких інноваційних молодіжних проектів допоможе студентству реалізовувати свій професійний, творчий потенціал у майбутньому!

Студентський уряд академії

Прокрутити вгору