Участь у благодійній акції

24 квітня 2016 року в центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» пройшла благодійна акція «Врятуй життя дитині», організована Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця». Основною метою заходу був збір коштів на закупівлю реанімаційного обладнання для лікарень Запоріжжя.

Студентський уряд Хортицької національної академії та актив взяли активну участь в організації та проведенні цього важливого та актуального заходу.

Разом з молодіжними рок-групами Запоріжжя, своїм неперевершеним голосом прикрасив цей концерт студент педагогічного відділення Олег Онищук. Дівчата потішили всіх своїм східним танцем, а також запальними флешмобами, під час яких просто неможливо було всидіти на місці. Вікторія Чумаченко та Мирослава Манько в ролі аніматорів викликали багато посмішок та щирий дитячий сміх.

Студенти педагогічного відділення в межах акції організували та провели «Handmade ярмарок», у якому мали можливість взяти участь усі бажаючі. Так, діти малювали сакуру за допомогою пластикових пляшок разом з Анастасією Макєєвою, із завзяттям робили «зачіски клоунам» та серця з ниток разом з Дар’єю Мацак, робили орігамі з Вікторією Калашник, Мариною Дерибас, Анною Ганчевою та Олександрою Чумак, ліпили з солоного тіста з Олександрою Чучею та Людмилою Межерицькою, робили пасхальні листівки з Кристиною Сафроновою та Владиславою Коваль, робили міні-панно з дисків з Альбіною Рудою та Світланою Макаренко, розмальовували паперовий посуд та морські камінці з Яною Кліпіліною та Анастасією Василенко.

Свої враження гості акції могли залишити на «сердечному дереві», яке вони заповнювали разом з Ольгою Ротко та Стефанією Шульгою. Яскравим завершенням заходу стало запальне фаєр-шоу від Анастасії Макєєвої.

Сподіваємося, ця акції збере достатньо коштів для закупівлі необхідного реанімаційного обладнання не тільки для лікарень Запоріжжя, а й інших міст України!

Студентський уряд Академії

Прокрутити вгору