𝗟𝗲𝘁’𝘀 𝗹𝗲𝗮𝗿𝗻 𝗘𝗻𝗴𝗹𝗶𝘀𝗵 𝘁𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿

🌟 В науковому ліцеї Хортицької національної академії англійську мову можна вчити весело, цікаво та при цьому результативно. В нашому закладі освіти є профільні класи з поглибленим вивченням англійської мови, а також класи зі збільшеною кількістю годин на тиждень.
👩‍🏫 Висококваліфіковані педагоги створюють комфортну, дружню атмосферу для вивчення іноземної мови, працюючи на уроках над розвитком лексико-граматичних умінь, удосконаленням навичок читання, аудіювання, письма та говоріння. Під час навчання використовують різні інтерактивні завдання, тести, вікторини, проводять тематичні уроки, переглядають відео на різні тематики. В навчальному процесі присутня проєктна діяльність, де здобувачі освіти можуть проявити свою творчість та креативність.
⭐️ Вивчення англійської мови в науковому ліцеї є не лише частиною освітньої програми, а й напрямком для розвитку в учнів патріотичних та громадянських якостей, поваги і толерантного ставлення до інших культур; відкриває нові перспективи; дає професійний розвиток; збагачує особистість.
Вивчати англійську мову життєво необхідно, тому що англійська, це:
✨ міжнародна мова;
✨ друга найпоширеніша мова у світі;
✨ мова для всіх;
✨ мова розваг;
✨ мова навчання;
✨ мова бізнесу;
✨ мова подорожей;
✨ мова знайомств;
✨ мова саморозвитку.
⠀Англійська – мова культури, вивчай її разом з нами!
Прокрутити вгору