Перемога вже близько

Вже два роки Україна стоїть непохитно, мов скелясті береги Хортиці, попри хвилі агресії та жорстокості російського нашестя.

🔹️ Два роки тому ми були в різних місцях, у різних обставинах, з різними планами та мріями, але жахливий ранок 24 лютого 2022 року став важким ударом для кожного українця, однак і шаленим поштовхом для згуртування нашої незламної нації.

🔸️ Російські нелюди вдерлися в наше життя, але українці виявили неймовірну силу, піднявшись на захист своєї Батьківщини. Безжалісність ворога не змогла зруйнувати велич мужності та волелюбності нашого народу! А хоробрість і безстрашність нашого нескореного народу – військових, рятувальників, лікарів, волонтерів – стали вирішальними в цій боротьбі.

🔹️ Сьогодні ж йде війна не лише за території. Україна несе велику місію – показати всьому світові на власному прикладі, що демократія, свобода, гідність, права, рівність – це не тільки слова на папері. Це ті цінності, на захист яких якомога скоріше має стати кожна свідома особистість. 

🔸️ Світ врешті-решт має зрозуміти, що ніхто не залишиться осторонь цієї війни, кожному доведеться обирати сторону – демократія чи автократія, свобода чи рабство, добро чи зло, світло чи темрява…
Це надважкий шлях, проте українці не лише твердо стоять на ньому, але і впевнено крокують до Перемоги.

🔹️ Ми лише на кілька хвилин завмираємо у спогадах, скорботі, вшануванні полеглих і продовжуємо наш рух, бо ніщо не може зламати вільний дух українського народу!

💙💛 Ми разом, ми сильні, ми – Україна!

Прокрутити вгору