Конференція для ландшафтних дизайнерів у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

17-18 листопада 2016 р. викладачі кафедри садово-паркового господарства Хортицької національної академії Н.П. Дерев’янко та Т.М. Васильєва взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасний ландшафт: проектування, формування, збереження», що відбулась у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ). У роботі конференції взяли участь викладачі вишів Білої Церкви, Запоріжжя,  Дніпра, Львова, Києва.

Одним з головних питань, що обговорювалося на конференції, було проектування сучасних та недорогих ландшафтних дизайнів на урбанізованих територіях. Необхідно зазначити, що більша частина доповідей та виступів була присвячена проблемам ландшафтного дизайну міста Києва. Крім того, на конференції розглядались конкретні пропозиції щодо розвитку нових і збереження існуючих проектів ландшафтного дизайну на території України.

Викладачі Хортицької національної академії Н.П. Дерев’янко, Т.М. Васильєва та О.Р. Шелегеда готують до публікації наукову статтю за темою конференції.

Прокрутити вгору