Мистецтво завжди живе в душі

Фуд-арт – один із найнезвичайніших напрямків у сучасному мистецтві. Сам жанр художніх композицій з їстівних елементів з’явився в Японії в VII-XI століттях. Це була епоха Хейан, коли разом зі становленням місцевої аристократії розвивалася і національна естетика з головними цінностями у вигляді витонченості і якоїсь таємничості.
Сучасний фуд-арт – це креатив з художніми образами, які розвивають фантазію, винахідливість і дотепність.
Настав час і вихованцям загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Хортицької національної академії випробувати свої сили у сучасному мистецтві. Протягом тижня з 12.05 по 15.05 здобувачі освіти початкових класів взяли участь у челенджі «Art-food:сімейний дизайн» від учнів 3-го класу і порадували усіх неповторними малюнками, викладеними з їжі. На тарілках ожив цілий світ з неповторними квітучими галявинами, родючими полями, ріками та неймовірними тваринами.
Наші малюки довели, що будь-який звичайний рецепт можна перетворити на витвір мистецтва, головне – не боятися експериментувати, і тоді, щоденний прийом їжі можна легко перетворити в естетичне задоволення.
Сподіваємося, що наші шедеври надихнуть і вас на дивовижні гастрономічні звершення!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”358″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Показать слайдшоу]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Прокрутити вгору